صفحه 1 : اندیشه صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : اندیشه صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : فرهنگ شهروندی صفحه 8 : فرهنگی

۱۷
دی
۱۴۰۴

شماره
۶۰۷۶

امروز: ۱۷ (دی) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2026 (Jan) 07

عناوین صفحه




هگمتانه، گروه خبر همدان: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت همدان از توزیع 400 تن روغن خوراکی در این استان خبر داد.
به گزارش هگمتانه، محمدعلی محمدی روز جمعه اظهار کرد: توزیع این میزان روغن تأمین شده توسط عاملان تعیین شده در شهرستان‌های مختلف استان همدان در حال انجام است و به قیمت فعلی به عرضه خواهد شد.
وی اضافه کرد: همچنین 25 تیم نظارتی در مراکز توزیع و فروش مستقر خواهند بود تا ضمن توزیع عادلانه روغن، با همان قیمت مصوب شده به دست شهروندان برسد.
معاون بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز پیشتر در این باره اعلام کرده بود که کاهش واردات مواد اولیه دلیل اصلی کمبود تولید و عرضه در هفته‌های اخیر است و براین اساس توزیع روغن در همدان توسط تنها تولیدکننده استان آغاز شده است.
مرتضی بیدآبادی خاطرنشان کرد: از هفته آتی مشکلی برای تأمین روغن خوراکی وجود ندارد و این کالای اساسی به راحتی قابل دسترس شهروندان خواهد بود.
به نقل از کانال اطلاع‌رسانی اداره کل صمت استان، وی ابراز امیدواری کرد که با تنظیم این سیاست‌ها و توزیع پیش‌رو، بازار استان به ثبات لازم بازگردد.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: